Om GIGABYTE

Job & Karriere

09/12/2012
Vi tror på, at grunden til at folk vælger GIGABYTE som arbejdsplads er på grund af det fremragende arbejdsmiljø og de gode karrieremuligheder. Hvis du har talent, er energisk og har det drive, der skal til for at blive en del af vores team vil vi gerne hjælpe dig med at udvikle dine professionelle og ledelsesevner.
Vi søger kandidater der opfylder følgende kriterier:

Teamwork og respekt: Vi favner forskellige mennesker for at skabe muligheder og fremme præstationerne gennem teamwork og diversitet. Vi lægger vægt på kommunikation, koordiationer og respekt fra alle medarbejdere for at opretholde et positivt arbejdsmiljø.

Innovation og kreativitet: Vi søger aktivt individer som kan identificere muligheder og udvikle nye ideer, der kan hjælpe GIGABYTE med at forblive en førende spiller på markedet. Det vil være et stort plus med gode tekniske og professionelle evner samt omstillingsparathed.

Kvalitetsbevidsthed GIGABYTE fastholder at kvalitet er førsteprioriteten Vi følger dette princip i produktionen af vores prisvindende hardware såvel som i vores omfattende netværk indenfor eftersalg og teknisk support.